Laatste projecten

Voor HB Acting and Events heeft Soved IT de website gerestyled.

HB

Soved IT is door de officiële fanclub van Jamai benaderd de website te maken.

Op 29 januari j.l. is de website www.fanclubjamai.nl online gegaan

www.fanclubjamai.nl

 

Webdesign

Wij ontwikkelen exclusieve websites in uw huisstijl en look en feel. De content kunt u volledig zelf beheren en aanpassen.  Wilt u online verkopen met een webshop, veel interactie aangaan met uw doelgroep of specifieke wensen hebben ten aanzien van de functionaliteit van uw website ? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij hebben een aantal modules om van uw website een winstgevende communicatietool te maken. Ontdek ze snel op deze website!

“U kent uw zaak of product het best. Logisch dus dat u ook zelf uw website volledig zelf wilt kunnen beheren. Daarom maken wij gebruik van een zeer uitgebreid en gebruiksvriendelijk content management systeem: een systeem dat u toelaat om zeer gemakkelijk, snel en uiterst voordelig zelf uw website aan te passen. Programmeerkennis heeft u niet nodig. Heeft u geen tijd of zin om de website zelf te onderhouden dan kunnen wij dat voor u doen tegen aantrekkelijke tarieven.

Voor webdesign op maat is er natuurlijk geen standaardprijs. Als u ons laat weten wat u exact van uw website verlangt, kunnen we u natuurlijk wel een vrijblijvende prijsofferte doen toekomen. Hierbij is ons credo ´keep IT simple´